در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه سوپ شیر را آموزش می دهیم.
سوپ شیر یکی از سوپ های معروف در سراسر جهان است.سوپ شیر انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی طبخ می شود. بعضی آشپزها سوپ شیر را با مخلوط خامه درست می کنند که باعث می شود کالری این سوپ افزایش یابد. محبوب ترین نوع سوپ شیر ، سوپ شیر به همراه جو پرک یا جو پوست کنده است که طعم بسیار خوبی دارد که تقریبا همه آنرا می پسندند. سوپ شیر که به سوپ سفید معروف است را می توانید در مهمانی های خود به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و دوست داشتنی سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر ساده | |
جو | 100 گرم |
سینه مرغ | 1 عدد |
شیر | 1 لیتر |
سبزی سوپ (یا فقط جعفری) | 200 گرم |
قارچ | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
هویج | 1 عدد |
کره | 50 گرم |
خامه | 1 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
برای تهیه سوپ شیر خوشمزه ابتدا باید جو را بخیسانیم تا نرم شود.
پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه بریزید و با کره تفت دهید تا فقط کمی نرم شود.
هویج را به صورت نگینی خرد کنید و یا با رنده درشت رنده کنید و به پیاز اضافه کنید.
حالا جو را با 3 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را به سوپ اضافه کنید.
سینه مرغ را هم داخل سوپ بیندازید تا با مواد پخته شود.
بعد از نیم ساعت که مرغ پخته شد آن را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید.
مرغ ریش شده را به همراه شیر و سبزی خرد شده به سوپ اضافه کنید و مخلوط کنید.
قارچ ها را بشورید و به صورت ورقه ای خرد کنید و با روغن کمی تفت دهید سپس به سوپ اضافه کنید.
حالا باید زمان بدهید تا سوپ غلیظ شود.
در تهیه سوپ شیر باید به این نکته توجه داشته باشید که شیر نباید سرد باشد چون باعث بریده شدن سوپ می شود.
بعد از اینکه سوپ جا افتاد مقداری خامه (در صورت تمایل) به سوپ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بعد از یک ربع سوپ را از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید.
سوپ شیر باید کمی غلیظ باشد و نباید آبکی باشد.
در تهیه این سوپ می توانید فقط از جعفری خرد شده استفاده کنید و آن را در اواخر پخت اضافه کنید.
اضافه کردن مقداری ذرت هم در اواخر پخت طعم سوپ را بی نظیر می کند.
درباره این سایت